• Hintatarjouksesi on tyhjä
Tuotteet
“Kivi on ensimmäinen rakennusmateriaali. Evoluution aikana ihmiset kokeilivat muitakin talon rakennusmateriaaleja, mutta kivi on meille edelleen tärkeä. Sen erityisominaisuuksien -kovuuden, kauneuden, lämpötilan kestävyyden ansiosta sitä pidetään poikkeuksellisena rakentamisessa ja sisustuselementtinä.” -Feriz Mazreku, Adarik Stonen perustaja

 

 

 

Kauneutta, joustavuutta ja ripaus menneisyyttä. Löydä kivet sinun kotiisi

Kivi on sisustuksen jalokivi ja poikkeuksellinen rakennusmateriaali. Kivi on kauneutensa, ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ja investointimahdollisuuksiensa ansiosta pyhä malja luonnonmateriaalien joukossa sekä sillä on historiallisesti ja tällä hetkellä ainutlaatuinen rooli sekä rakentamisessa että suunnittelussa.

Voit ihailla ja käyttää yli 500 luonnonkiveä erilaisissa pintakäsittelyissä korkeakiiltoisesta karkeaan, liukumattomaan pintaan. Kosketa historiaa, tutustu luonnon voimaan, anna itsesi inspiroitua kivien kauneudesta.

 

Kivet jotka esittelemme ensin ovat:

 

ONKYKSI

Yhden eleganteimman kiven nimi tulee kreikasta ja se tarkoittaa puolijalokiveä. Jos etsit jotain ylellistä, onyksi lumoaa sinut ensisilmäyksellä. Sen korkea valon läpäisevyys antaa kiven leikkiä taustavalon kanssa. Tämä sekä yhdessä lämpimän värivalikoimansa kanssa valkoisesta hunajaan ja viininpunaiseen onyksi on poikkeuksellinen sisustuselementti joka hengittää ylellisyyttä mihin tahansa sisustukseen.

 

GRANIITTI

Graniitti on yksi tunnetuimmista kivilajeista, jota on käytetty vuosituhansien ajan eri teollisuudenaloilla aseman, vahvuuden ja kestävyyden symbolina. Korkean kovuutensa ansiosta se kestää hyvin naarmuja, halkeamia, tahroja ja kuumuutta. Graniitin eri mineraalipitoisuudet luovat erilaisia väriyhdistelmiä useissa eri väreissä valkoisesta mustaan ja vaaleanpunaiseen.

 

MARMORI

Marmori on ylellisyyden ja puhtauden symboli. Sen rakenne on rakeinen ja värivalikoima erittäin monipuolinen. Toisin kuin suurin osa kivistä, se ei näytä kylmältä ja sitä on käytetty koristeellisiin tarkoituksiin antiikin ajoista asti.