• Hintatarjouksesi on tyhjä
Kiven taika
Laatu on meille tärkeintä. Hankimme lohkomme parhailta louhoksilta ympäri maailmaa. Säännöllinen tarkastus ja huolellinen valinta Herra Mazrekulta takaavat, että tuomme sinulle parasta sellaisista maista kuten Brasilia, Meksiko, Etelä-Afrikka, Egypti, Pakistan, Iran, Kiina, Turkki, Italia, Ranska ja Norja.

 

Kauneutta, joustavuutta ja ripaus menneisyyttä. Löydä kivet sinun kotiisi

Kivi on sisustuksen jalokivi ja poikkeuksellinen rakennusmateriaali. Kivi on kauneutensa, ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ja investointimahdollisuuksiensa ansiosta pyhä malja luonnonmateriaalien joukossa sekä sillä on historiallisesti ja tällä hetkellä ainutlaatuinen rooli sekä rakentamisessa että suunnittelussa.

Voit ihailla ja käyttää yli 500 luonnonkiveä erilaisissa pintakäsittelyissä korkeakiiltoisesta karkeaan, liukumattomaan pintaan. Kosketa historiaa, tutustu luonnon voimaan, anna itsesi inspiroitua kivien kauneudesta.

 

Kivien etsimen kuulostaa seikkailulta. Olenko oikeassa vai onko tämä vain bisnestä?

Matkustamien kivien valitsemiseksi on juuri niin jännittävää kuin miltä se kuulostaa. Se on matka moniin, usein syrjäisiin maailman kolkkiin joista löydän kauneimmat ja laadukkaimmat kivet. 

 

Matkustatko paljon? Menetkö henkilökohtaisesti joka paikkaan?

Valitsen kaikki kivet henkilökohtaisesti. Kun yritys kasvoi, aloin viettää enemmän ja enemmän aikaa tien päällä joten vaimoni Ingrid usein mukanani. Hän oli myös kanssani helmikuussa matkalla Intiaan jossa vietimme useita viikkoja valiten kiviä.

 

Mitä etsit Intiasta? 

Intia on graniitin ja marmorin koti, kahden kiven joiden kanssa työskentelen eniten. Graniitti on hyvin kovaa, vastustaa lämpöä, tahroja ja naarmuja, pidän sen kanssa työskentelystä. Marmori taas on yksi kauneimpia kiviä, se on puhdasta ja ylellistä, erityisesti Intiasta löydän sitä kauniissa värisävyissä.

Intialla on myös erilainen, henkilökohtainen arvo minulle. Se oli maa joka herätti minussa kiinnostuksen taas etsimiseen. Ostin ensimmäiset henkilökohtaiset kiveni sieltä vuonna 1996. 

 

Ennen jokaista matkaa, onko sinulla mielessäsi tarkka kuva millaista kiveä olet etsimässä?

Olen tiennyt monen vuoden ajan että voin löytää poikkeuksellista graniittia Etelä-Intiasta ja marmoria pohjoisesta. Kun matkustan jonnekin, menen sellaisella varmuudella ja asenteella että en tule takaisin ennen kuin olen löytänyt etsimäni

 

Joten saavut johonkin maahan, tietylle louhokselle, tietyn suunnitelman kanssa tietäen paljonko tulet hankkimaan? Ja palaat sitten kotiin kuin ruokakaupasta?

No ei se ihan niin mene. Kivillä on erilainen kauneus ja erilainen laatu. Valitsen louhokset joista odotan löytäväni parasta, mutta ei se aina mene niin helposti ja nopeasti. Joskus oikean kiven löytäminen Adriatikille on vaikeampaa koska laatu on minulle ominaisuus josta en tee kompromisseja. 

“LAATU ON MINULLE OMINAISUUS JOSTA EN TEE KOMPROMISSEJA”

 

Joten tiedät kivet ja louhokset hyvin. Yllätytkö jos löydät jotain uutta?

Pidän löytämisestä. Silmäni ovat aina auki matkoillani ja joskus onnistun löytämään jotain niin erityistä että se yllättää minut itsenikin.

 

Missä muualla käyt “shoppailemassa”?

Intia on minulle mieluisin, mutta matkustan myös Turkkiin, Iraniin, Pakistaniin, Etelä-Afrikkaan, Brasiliaan ja jopa Skandinaviaan.